![](https://talkstar.b-cdn.net/CustomerPhotos/0f02d979-5bda-45b6-8745-a31f27f32482.jpg?auto_optimize=high)
15 Hafta önce
Muhsin Ertürk
Chef
Gastronomi
0,00
0 yorum
0
Görüşme
Tokat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra, bir dizi otel zincirinde profesyonel kariyerime yön verdim. 2006 yılında Ankara Balıklı Bahçe Restoran'ında "Executive Chef" olarak görev aldım ve 2009'da İstinye Meyyali Restoran'ında "Modern Türk Mutfağı" konseptini başarıyla hayata geçirdim. 2010 yılında BTA bünyesine katılarak Tadında Anadolu ve Turcuisine markalarının merkez mutfak şefi olarak görevimi sürdürmekteyim. Gastrobosphorus Patisserie Yarışması ve Osmanlı Saray Yemekleri Yarışması gibi saygın yarışmalarda ödüller kazandım. Sofra Dergisi ile olan işbirliğim sırasında Yöresel Tarifler şefi olarak birçok il ve kültürel tarifi yorumlayarak okuyucular ile buluştum. Tadında Anadolu konsepti içinde bu düşünce ve misyonu yaşatan mutfak orkestrasının şefiyim. Kurduğum Anadolu Mutfağının İncileri markası ile Anadolu Mutfakları kültür mirasını nesilden nesile taşımak için Anadolu Mutfağının İncileri serisinin ilk kitabı olan Anadolu Mutfağı ile okuyucularım ile buluşuyorum. 2021 yılında kendi lokantamı açtım. Lokanta Göktürk ile yeme içme sektöründe farklı bir bakış açısı ve kendine özgü tarifler ile kısa sürede markayı iyi bir yere konumlandırmayı başardım. Son zamanlarda Bein Gurme / Tod ortak projesi ile gerçekleştirdiğim Mutfak Sanatı isimli TV programı ile de ilgi çekmeye devam ediyorum.
Mutfak sanatı Geleneksel Türk mutfağı Yemek sektörü Şeflik tecrübeleri Anadolu mutfağı Kariyer planlama ve işletme yönetimi